ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Polica Local publica la memòria del curs d'Educació Viària 2003-04
PUBLICAT Dimarts, 20.07.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La

Policia Local

ha fet públics els resultats del mes de juny corresponents a les campanyes engegades aquest 2004.

Ocupació a la via pública: (campanya iniciada al gener de 2004) Durant aquest mes de juny de 2004 s´han tramitat 49 expedients, que sumats als 264 que es van tramitar durant els 4 primers mesos de 2004, sumen un total de 313 expedients d´ocupació de via pública fets durant els 6 primers mesos de 2004.

Vehicles abandonats: (campanya iniciada al febrer de 2004) Es continua la campanya de control de  vehicles abandonats per tal que siguin donats de baixa per desballestament, i durant aquest mes de juny de 2004 s´ha detectat 1 vehicle en estat d´abandó, del què s´ha iniciat expedient administratiu, que sumat als 39 detectats durant els 5 primers mesos de 2004, fan un total de 40 vehicles en estat d´abandó. Així mateix és de fer constar que durant aquest mes de juny han estat retirats del lloc 7 vehicles detectats en estat d´abandó, s´han lliurat 4 notificacions als seus titulars perquè retirin el vehicle i queden 5 que properament seran publicats al Butlletí Oficial de la Província. 

Campanya de civisme adreçada als propietaris de gossos:  Aquest mes de juny se segueixen denunciant les possibles infraccions sobre la tinença d´animals. S'han iniciat 2 expedients administratius, tots 2 per dur l´animal sense lligar.  La Policia Local ha obert, des de l'inici de la campanya el mes de març passat, 44 fitxes de control i ha tramitat 8 denúncies entre l'abril i el juny de 2004.

Campanya de sorolls: Durant el mes de juny s´han fet controls sobre la contaminació acústica a diferents punts de Canet. El resultat ha estat l'inici del tràmit de 44 fitxes de control. La Policia ha col.laborat amb  l´empresa ECA-ITV, autoritzada per la Generalitat de Catalunya. En total hi ha hagut en dos mesos (maig i juny) 56 fitxes de control tramitades o en tràmit. S´han iniciat 17 expedients per conduir sense casc, 4 per conducció temerària, 1 per manca de llicència per conduir, 1 per manca d´assegurança i s'ha immobilitzat 1 ciclomotor per no tenir assegurança i per manca de llicència del conductor.

Educació Viària: Aquest mes de juny s'ha presentat la memòria d'Educació Viària 2003-2004.

Llegiu la memòria completa:

L'Àrea de Seguretat Ciutadana va presentar el dilluns 14 de juny, en un acte a l'Escola de Teixits, la Memòria 2003 de la Policia Local.

I el dissabte 19 de juny la Comissaria va celebrar una jornada de portes obertes. La jornada va servir també per repartir els premis als nois i les noies que han participat a les classes d'Educació Viària durant aquest curs. Es va donar el premi al guanyador del logotip i als 12 guanyadors del dibuix, amb la finalitat de confeccionar un calendari perl curs 2004-05.


Informació publicada el dimarts 20 de juliol de 2004

^