ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Audiollibres, una novetat del servei de biblioteca
PUBLICAT Dilluns, 13.02.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge audiollibres - bibliotecaL'activitat diària a la Biblioteca P.Gual i Pujadas, posa de manifest que la seva tasca sobrepassa la difusió de la cultura a la població. La Biblioteca és un punt de trobada, un espai de col·laboració entre usuaris, un lloc on estudiar amb calma, ampliar coneixements i fer recerca de temes d'interès o simplement punt d'accés a la realitat informativa del país i del món. Per això és molt fàcil trobar-hi diàriament nens i nenes fent els deures o llegint contes, joves i adults estudiant i preparant matèries universitàries i usuaris llegint diaris i revistes d'actualitat. A banda de l'elevat trànsit de persones que hi van a fer tràmits, a buscar o endur-se llibres i fer consultes puntuals.

Però la biblioteca, mica en mica i sobretot gràcies a formar part de la xarxa de biblioteques de la Diputació, està adaptant el seu fons i la seva activitat diària a les noves tecnologies. A la xarxa wifi, que ja fa molts mesos que està disponible a tot l'equipament, se li han anat afegint diferents iniciatives, com ara l'espai internet i +, la biblioteca virtual i ara els audiollibres.

L'accés lliure a la cultura és un dret i per això iniciatives com la biblioteca virtual, ajuden a fer-la més accessible a tothom. L'expressió la biblioteca a un clic, és ara més real que mai. Amb el carnet d'usuari es poden fer moltes gestions des de l'espai virtual i els audiollibres en són la més nova.

A través de la xarxa de biblioteques, els usuaris poden descarregar-se gratuïtament audiollibres en mp3, en català i castellà. Els audiollibres són llibres parlats, en la seva versió íntegra de l'obra original, llegits en veu alta per locutors, sense música de fons. Són obres clàssiques i actuals, agrupades en diferents categories. 

Entreu-hi i comproveu-ho.

^