ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Internet i +, un nou servei a la Biblioteca
PUBLICAT Dijous, 06.10.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

internet i +A partir del dia 11 d'octubre, la Biblioteca P. Gual i Pujadas ofereix als usuaris un nou servei relacionat amb les noves tecnologies. Es tracta d' internet i +, un punt d'accés lliure a internet, que inclou també accés a diferents eines ofimàtiques.

Per poder utilitzar el servei només cal disposar del carnet de biblioteca.  S'hi pot accedir en l'horari habitual d'obertura de l'equipament, tot i que es recomana fer-ne reserva prèvia, directament a la Biblioteca o bé a través d'internet, entrant al web de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona o al punt de reserves

L'espai el gestionarà directament cada usuari. Per això s'adverteix que són ordinadors pensats per fer recerca d'informació, consultes, investigació i aprenentatge i no pas per accedir a jocs o tertúlies en línia. Els usuaris podran impimir o guardar en llapis USB o CD el resultat de la seves cerques.

Avís:  amb motiu de la implantació d'aquest nou servei, la Biblioteca no podrà oferir les connexions d'internet i wifi habituals, durant tota la jornada del dilluns 10.

^