ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja podeu compartir els continguts del web
PUBLICAT Dimecres, 25.11.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Icones de Web 2.0 El web municipal permet ja compartir les informacions publicades a les seccions de notes de premsa i a l'agenda a través d'internet.

El fenomen web 2.0 que tant de moda està a la societat actual i que permet a tothom dir la seva i compartir opinions a través de la xarxa, ha arribat a les informacions del web de l'Ajuntament de Canet de Mar.  Ara, si voleu compartir una notícia o un acte d'agenda que hem publicat, amb les persones amb qui contacteu a través del facebook, la tafanera, el meneame o el delicious, només heu de clicar a la icona corresponent que apareix al final de totes les informacions.

Aquest nou servei del web s'afegeix a iniciatives com les que ja hi ha amb el grup del facebook de participació ciutadana, o amb els blocs del Canet Jove o el Canet educa.

Les icones que trobareu al capdavall dels textos, enllacen doncs, amb serveis externs i aliens al web municipal. A través d'ells, podreu classificar, promoure, compartir, valorar o comentar els continguts de la xarxa. Per utilitzar-los us haureu de registrar com a usuari en els diferents espais.
Per situar-vos:

El Facebook és una eina de comunicació personal que permet compartir informació amb amistats i gent de les teves xarxes.

La Tafanera, portal de promoció de notícies o apunts de blocs que envien i voten els mateixos usuaris per promocionar-los a portada.

Meneame és un lloc web basat en la participació comunitària en el qual els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc (registrats o no) poden votar, de manera que es promouen les més votades a la pàgina principal.

Delicious és un servei de gestió de preferits en web que permet desar marcadors, categoritzar-los amb un sistema d'etiquetatge i compartir-los.

Desitgem que aquest nou servei us sigui útil i serveixi als interessos dels qui més es belluguen a través del món d'internet.  Si hi trobeu a faltar algun espai, podeu enviar-nos un correu electrònic i valorarem la possibilitat d'incloure'l.

^