ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Rebrem més de dos milions d'euros per urbanitzar la riera Gavarra
L'Estat pagarà les obres d'urbanització
PUBLICAT Divendres, 23.01.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La riera Gavarra és l'obra escollida per l'Ajuntament per al Fons estatal d'inversió local

A finals de l'any passat, el Govern de l'Estat espanyol anunciava una inversió de 8.000 milions d'euros per als ajuntaments. La mesura respon a la necessitat d'impuls econòmic i creació de llocs de treball que tenen tots els municipis i que, per si sols, els és difícil d'assumir.

Riera Gavarra L'Ajuntament de Canet de seguida va posar-se a treballar per donar sortida als 2.332.882 euros que, per número d'habitants, ens corresponien. La urbanització de la riera Gavarra és, des de fa temps, a la llista d'inversions necessàries per a la transformació del centre històric del poble. Juntament amb les altres rieres, Sant Domènec i Buscarons, forma part de l'eix comercial i d'activitat social de Canet. Urbanitzar-la és una necessitat i per això els diners del Fons estatal d'inversió local es destinaran a aquest projecte.

Els requisits per poder optar a l'ajut econòmic eren, entre d'altres:

  • Projectes nous i executables immediatament
  • Els nous treballadors que es contractin per l'obra han d'estar a l'atur
  • L'obra s'ha d'acabar com a molt tard el 31 de desembre de 2009
  • L'import del projecte no ha de ser superior als 5 milions d'euros
  • L'Estat assumirà el 100 % del cost de l'obra

L'Ajuntament ja ha iniciat el procés d'adjudicació, per un import de 2.280.413,03 euros. Les obres començaran de seguida. El tram afectat comença a la rotonda de la ronda Sant Elm i acaba al capdavall, a la cruïlla amb les altres dues rieres i el carrer Ample. Es tracta d'una via de molt de trànsit, amb l'inconvenient afegit que no es pot tancar del tot l'accés perquè hi ha el Centre d'Assistència Primària i l'aparcament públic. L'Ajuntament anirà informant, puntualment, de tot el procés d'inici d'obres, de canvis de circulació i d'avançament dels treballs. La previsió és que s'enllesteixi a finals d'any.


més informació

^