ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acabades les obres de rehabilitació i millora de l'edifici de La Masoveria
Oberta la licitació per al Servei de dinamització de l'equipament
PUBLICAT Divendres, 31.03.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Obres Masoveria

Les obres, amb un cost de 222.107,42 € i una durada de finalment 6 mesos, han significat una intervenció general amb la finalitat d'adequar i millorar la totalitat de l'edifici donant solució a les diferents necessitats constructives que presenta, amb la implantació de mesures passives, com ara l’augment de l'aïllament de façanes i la substitució de les fusteries. També s'hi han instal·lat sistemes de climatització i ventilació d'alt rendiment per a l'estalvi energètic.


Masoveria - regidora Joventut 2023Les obres s'han donat per acabades dimecres 22 de març.   La regidora de Joventut, Assumpta Revoltós, destaca que “s’ha treballat molt durament per aconseguir la millora i rehabilitació de La Masoveria” i que aquesta rehabilitació implica un impuls per a les polítiques de joventut que s’estan duent a terme aquests darrers anys:

La Masoveria i la seva dinamització, són el pal de paller de les polítiques de joventut municipals. Rehabilitant i posant a punt la Masoveria es dignifica i consolida la feina que hem fet, posant a l’abast de tot el jovent del municipi un equipament amb bones i noves condicions

Justament des del dia 28 de març, s’ha obert el període per tal que empreses puguin presentar-se per desenvolupar el Servei de dinamització juvenil de La Masoveria. Malgrat que des de Joventut s’ha fet esforços per mantenir l’activitat durant les obres de l'equipament, des del mes de gener no s'ofereix un servei de dinamització juvenil estable. Aquesta licitació ha de permetre omplir de nou d’activitats juvenils l’espai i obrir-lo diàriament a les persones joves de Canet. Les empreses interessades poden consultar l’anunci de la licitació.

Precisament des de Joventut es treballa per omplir de vida i d’activitats la Masoveria. L’Esplai Bitxus recuperarà aviat la seva activitat setmanal a l’equipament i ho farà amb un projecte nou. El grup de joves de l’esplai l’estrenarà desenvolupant la seva Setmana del Cigró, una activitat de convivència i creixement que tindrà lloc al mes d’abril. També s’ha previst el desenvolupament del mòdul C d’acollida amb el Servei d’acollida del Consell comarcal, adreçat, entre d’altres, al col·lectiu de joves nouvinguts.

De mica en mica, La Masoveria anirà recuperant la seva dinàmica i activitats esdevenint l’equipament de referència i proximitat adreçat a les persones joves de Canet de Mar.

 

Obres Masoveria Obres Masoveria

Notícia relacionada:

Notícia de l'inici de les obres 

^