ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la rehabilitació de l'edifici de La Masoveria
La durada aproximada de les obres serà de 3 mesos
PUBLICAT Dimecres, 05.10.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La masoveriaAquest dimecres 5 d'octubre han començat les obres de rehabilitació i millora de l'edifici de La Masoveria de Canet de Mar.

Les obres consistiran a realitzar una intervenció general amb la finalitat d'adequar i millorar la totalitat de l'edifici donant solució a les diferents necessitats constructives que presenta.

L'actuació, que té una durada prevista de tres mesos, respondrà també a la necessitat de millorar el confort tèrmic i acústic. Concretament, s'implementaran mesures passives com augment de l'aïllament de façanes i la substitució de les fusteries, complint amb els nous estàndards d'eficiència energètica; i a través de la instal·lació de sistemes de climatització i ventilació d'alt rendiment per a l'estalvi energètic.

La realització d'aquest projecte s'ha adjudicat a l'empresa Instal·lacions i manteniments Arbúcies, SL. per un import de 196.165,03 €

Recordem que La Masoveria, és un edifici noucentista situat al recinte de Vil·la Flora, que actualment acull un espai polivalent per als joves de Canet.

Mentre durin les obres, l'activitat habitual de dinamització juvenil es mantindrà buscant noves ubicacions i horaris. L'aula d'estudi tindrà lloc els dimarts i dimecres de 17h a 20h a Vil·la Flora, i els dijous, divendres i dissabtes es programaran activitats d'oci i lleure a l'envelat o en altres equipaments, com pot ser el pati de l'Institut Lluís Domènech i Montaner.

A totes les persones joves interessades en l'activitat de Joventut, recomanem que estiguin al dia consultant la programació a través de www.instagram.com/canetjove

^