ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Crònica del Ple extraordinari i urgent de 22 de desembre de 2022
 
Imprimir
Ple 22 12 2022

Aquesta és una nova sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament. Això vol dir que no forma part de les sessions ordinàries pactades pels electes. A més a més d'extraordinària és una sessió urgent, convocada per tractar un tema que no pot esperar a la propera sessió ordinària.

S'excusa la presència de les regidores Rosabel Madrid (ERC) i Àngels Isart (CI)

DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ

Temes econòmics  ⇒ Acceptació de la sol·licitud de la Fundació Els Garrofers amb relació al reconeixement del deute 

L'alcaldessa explica que s'ha decidit destinar uns diners que havien de ser per l'Ajuntament, que s'han aportat al jutjat per les parts de la construcció de l'obra que han estat denunciades i que ara es podran derivar a la Fundació perquè pugui, sobretot, pagar les nòmines del personal. Hi ha un concert amb la Generalitat, però malauradament paga més tard del que tocaria i per això l'Ajuntament s'avança. 

L'import és de 219.604,6 euros que s'han de destinar al pagament de crèdits salarials, retencions fiscals i assegurances socials. 

Hi voten a favor 11 electes (ERC, CI, SOM CANET, Junts x CANET, Primàries CANET i la CUP AMUNT) i hi ha 4 abstencions (PSC i CANET i TU). 

No havent-hi més qüestions a tractar, l'alcaldessa dona per acabada la sessió plenària ja que és extraordinària i no hi ha el torn de precs i preguntes. Ha estat un ple molt curt, de 5 minuts de durada. 


Aquesta crònica s'elabora des del Servei de Comunicació municipal, d'acord amb els criteris de transparència que recomanen explicar com es prenen els acords i es desenvolupen les sessions plenàries i fer-ho de forma objectiva i que sigui fàcilment entesa per la ciutadania.

És un document complementari que acompanya a tota la informació oficial i els documents administratius relacionats, així com a la Vídeo acta, el sistema actual que utilitzem per a l'enregistrament en vídeo dels plens de la corporació. 

les cròniques del Ple

^