ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Bonificació del 50% de l'IBI pels habitatges en els quals s'hagi instal·lat sistemes per a l'aprofitament elèctric
PUBLICAT Dimecres, 25.01.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Plaques_FotovoltàiquesL’Ajuntament informa que el passat mes de desembre es va aprovar l’establiment d’una bonificació en  l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) per a la instal·lació de sistemes per a l’aprofitament elèctric de l’energia provinent del sol per a l’autoconsum.

Aquesta bonificació únicament s’aplica a béns immobles d’ús residencial (habitatges) i el descompte és del 50 per 100 de la quota íntegra de l’impost sobre béns immobles, fins a un màxim de 500 euros per any, per a l’exercici 2023.Aquests descompte no és acumulable amb les altres regulades en l’ordenança fiscal núm.1 de l’impost sobre béns immobles.

Per gaudir de la bonificació en un determinat exercici, cal que la sol·licitud es presenti abans que les respectives liquidacions adquireixin fermesa. Això vol dir que per les quotes del padró de l’exercici 2023 el termini finalitza el 12 de juny de 2023.

Tota la informació relativa a la sol·licitud d’aquesta bonificació -qui la pot sol·licitar, documentació que cal aportar  i, on s’ha de demanar,  la podeu trobar a l’apartat tràmits i gestions d’aquesta web municipal, concretament en aquest enllaç

^