ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament habilita un nou espai web per poder visualitzar els plens municipals
Aquest sistema assegura la comunicació dels membres que intervenen i és segura tecnològicament
PUBLICAT Divendres, 14.05.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imate captura ple 29 abril diital

En el darrer ple municipal, celebrat el dijous 29 d'abril, les regidores i regidors de l'Ajuntament de Canet de Mar van aprovar per unanimitat la implementació del sistema audiovisual anomenat videoactes per a l'elaboració i gestió de les actes de les sessions plenàries de la corporació.

videoacta destacat

La implementació d'aquest nou sistema, suposa un important avenç en la gestió de les actes dels plens que se celebren a l'Ajuntament. Aquest sistema, assegura la comunicació dels membres que intervenen, és segura tecnològicament, garanteix la participació efectiva de les regidores i regidors i vàlida els debats que es duen a terme durant les sessions.

A banda dels avantatges en la realització, també s'habilita un espai web que permet a la ciutadania poder veure en directe i posteriorment el debat que s'ha dut a terme en un punt concret de l'ordre del dia, les intervencions dels membres de la corporació i, fins i tot, la documentació de la sessió.

L'Ajuntament aposta per implementar aquesta eina que té com a objectiu seguir fent passes endavant en l'àmbit de la transparència i l'accessibilitat a les dades per part de la ciutadania.

INFORMACIÓ RELACIONADA NOTÍCIA | L´Ajuntament de Canet de Mar aprova el codi de conducta dels alts càrrecs 

NOTÍCIA | Canet de Mar es declara municipi feminista i reconeix els drets de les persones trans

VÍDEO | Sessió ple municipal de dijous 29 d'abril.

^