ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats ja poden presentar la documentació per demanar les subvencions d'aquest any
Fins al 13 d'octubre
PUBLICAT Dimecres, 23.09.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L’ajuntament obre la convocatòria de subvencions de concurrència competitiva per què les entitats i les associacions locals puguin demanar ajuts per les activitats, accions i projectes d’aquest any 2020.  El termini acaba el 13 d’octubre i tota la documentació es pot descarregar des de l'espai de la Finestreta digital del web de l'Ajuntament.

Són ajuts a favor de les persones físiques i entitats públiques i privades  que  duguin a terme  activitats  d’utilitat  pública  o  interès social,  en  els  àmbits cultural, educatiu,  social,  artístic,  esportiu,  lúdic,  festiu  o  qualsevol  altre  anàleg,  que  compleixin els requisits generals i específics establerts en les bases, estiguin legalment constituïdes i figurin inscrites en el Registre Municipal d’Associacions.

Aquest any i de manera excepcional, degut a la situació provocada per la pandèmia de la COVID -19:

  • Es pot demanar el 100% del cost d’un projecte/activitat/acció (vegeu  les bases específiques de cada àrea). Habitualment només es podia demanar el 50% del cost.
  • L'Ajuntament té la voluntat d'atorgar fins al darrer cèntim utilitzant el procediment extraordinari de prorrateig.
  • S'admeten com a despeses vàlides per demanar la subvenció i per tant després serviran per a la justificació, les despeses de caràcter estructural, com ara lloguer de locals, factures de consum (aigua, electricitat), taxes i assegurances del local, de responsabilitat o derivades de la pròpia activitat, quotes de federacions, etc.

La quantitat que l'Ajuntament destina a aquestes subvencions supera els 60.000 euros i es reparteix de la manera següent:

Benestar Social: 12.000 euros

Cultura: 20.000 euros

Educació: 12.000 euros

Esports: 31.800 euros

Joventut: 3.000 euros

Igualtat de gènere: 1.500 euros

Tota la documentació la trobareu a la Finestreta Digital.

^