ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Servei Local d'Ocupació de Canet de Mar
 
Imprimir

Vil·la FloraLa Borsa de Treball de Canet de Mar, és el Servei Local d’Ocupació que forma part de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la província de Barcelona, impulsada per la Diputació de Barcelona, està formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis. Som un equip de 500 professionals que coneixem de primera mà les persones que cerquen feina i les empreses del territori.

Com accedir a les ofertes del Servei Local d’Ocupació? 

Per poder accedir a les ofertes de la nostra borsa de treball cal estar inscrit a la base de dades del Servei Local d'Ocupació adscrit a la XALOC (Xarxa Local d'Ocupació de la Diputació de Barcelona). A Canet de Mar, tenim ubicada la Borsa de treball al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora, i cal demanar cita prèvia per inscriure’s.

La normativa de la xarxa Xaloc no permet recollir currículums dels usuaris; cal donar d’alta i introduir totes les dades de la persona interessada a la base de dades d’aquest aplicatiu. El programa, amb aquestes dades, elabora automàticament un currículum que és el que s’envia a les empreses.

Si ja estàs donat d’alta al servei és molt important revisar periòdicament les teves dades i tenir el currículum actualitzat, per optimitzar els procés de recerca de feina.

El Servei Local d’Ocupació quan ha de gestionar una oferta de treball únicament enviarà com a candidats a aquelles persones que estiguin inscrites en el programa.

Si estàs en procés de recerca de feina, Posa’t en contacte amb nosaltres!

Ser usuari/ària del Servei Local d’Ocupació també et permetrà:

  • Inscriure’t a les ofertes de feina de la web www.diba.cat/slo , portal on es gestionen les ofertes de totes els Serveis Locals d’ocupació de la província (ordenades per comarca/municipi i per família professional)
  • Tenir accés al Club de la Feina per fer recerca activa a altres portals de feina, buscadors, ETT, etc.
  • Suport tècnic alhora d'elaborar el currículum i cartes de presentació
  • Poder utilitzar l’aula d’informàtica que disposa d’impressora i internet
  • Consultar formació per a la millora de la ocupabilitat

I,  si a la teva empresa tens llocs de treball vacants, en el Servei Local d'Ocupació  t'ajudarem a definir les característiques i el perfil professional i a trobar treballadors i treballadores per cobrir aquests llocs de treball.
El cost d'aquest servei està assumit íntegrament per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ – Àrea de Promoció Econòmica
Riera Gavarra, s/n – 93 795 46 25 –  promocioeconomica@canetdemar.cat
Horari de 9.00 a 14.00 hores.

^