ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Surt el Viure Canet especial Festa Major
Programa de les festes
PUBLICAT Divendres, 19.06.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La setmana que ve Canet estarà de festa. Sant Pere és a tocar i per això, aquest dijous s'ha repartit per la vila el número especial de Festa Major del butlletí d'informació municipal Viure Canet. En ell hi trobareu tots els actes d'aquests dies i també informació del nou Ajuntament que s'acaba de constituir.

Hem fet alguns canvis en el disseny del butlletí. El format és el mateix però hem canviat la tipografia i la imatge de la capçalera. Hem substituït la varietat de colors i la combinació de verd, taronja i blau, per vermell i gris. Una imatge més neta i uniforme, que facilita la lectura però no perd els elements identificadors del butlletí institucional.

Dins el programa de Festa Major, hi ha un acte que no es fa la data indicada. Es tracta del concert de Víctor Arbelo, que no es fa el dia 24 de juny, sinó el 25 de juliol. La resta dels actes estan correctes. Si hi ha canvis, els publicarem a l'agenda del web i a través de la resta de canals amb què ens comuniquem amb la ciutadania, Ràdio Canet, xarxes i Guia Activa.

Viure Canet 47 - especial Festa Major

Viure Canet 47 - especial Festa Major

Fitxer: Viure_Canet_47.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 3.14 MB

Programa de mà de la Festa Major - 2015

Programa de mà de la Festa Major - 2015

Fitxer: Programa_petit_FMajor_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 248.5 kB

^