ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Presentació
 
Imprimir

Aquest és un projecte que pretén definir l'estratègia de desenvolupament econòmic de Canet a mig i a llarg termini. El lidera el Govern municipal i està coordinat per una comissió tècnica encapçalada pel regidor de Promoció Econòmica i l'equip tècnic d'aquesta àrea. Es compta també amb el suport de la resta de tècnics municipals, cadascun des del seu àmbit, i amb una consultora externa especialitzada.
 
El procés ja està inciat i la primera fase va ser la detecció de recursos i motors econòmics del municipi a partir de l'anàlisi dels diferents projectes duts a terme en anys anteriors des de Promoció Econòmica, per tal de determinar la situació actual i de partida.

Posteriorment, s'ha obert una segona fase d'aportació de propostes a través de la dinamització de diferents espais participatius amb agents econòmics, entitats, associacions, comissió d'experts del POUM i ciutadania en general - per tal de definir, en una tercera fase les línies estratègiques, els objectius i les actuacions que esdevindran el full de ruta en termes de desenvolupament local a Canet.

En el procés per a la seva elaboració es vol promoure un treball participatiu, actiu i dinàmic que compti amb la implicació dels diferents agents socials i de promoció econòmica, així com amb la participació de la ciutadania en general, tothom ha de tenir l´oportunitat d´expressar les seves idees, inquietuds i opinions respecte al futur del nostre municipi.

Entreu al marc que hem creat per anar introduint tota la informació sobre aquest projecte de poble.

Banner Pla estratègic - 2014

^