ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Productes de la terra i artesans alimentaris
 
Imprimir

La comarca del Maresme, tradicionalment, ha estat sempre vinculada a l’agricultura i a la pesca i s’han considerat aquests sectors com activitats econòmiques importants, que en els últims anys s’han relacionat íntimament amb el sector turístic, gastronòmic i cultural.

Els productors de Productes de la Terra i els artesans alimentaris tenen un valor afegit pel fet de situar-se entre l’economia i la cultura i representen un actiu important per la comarca. També permeten donar valor afegit als productes agraris locals i sovint són un reflex del patrimoni cultural i de la tradició dels municipis.

Per donar suport al sector, el Consell Comarcal del Maresme i la Diputació de Barcelona treballen conjuntament en el projecte "Productes de la Terra - Artesania Alimentària", que inclou una sèrie d’accions que han de servir per donara conèixer els productes alimentaris de qualitat que es fan al Maresme i millorar-ne la seva comercialització.

Per trobar tota la informació sobre els "Productes de la Terra"-productes, productors, receptes, restaurants- consulteu el web www.ccmaresme.cat/productesdelaterra

Els establiments marcats amb aquesta identificació s’acullen al programa "Aquí servim productes de la terra" impulsat pel Consell Comarcal del Maresme.
A Canet hi trobem associat el restaurant El Parador de Canet (www.paradordecanet.com)

vitralls dolçosEn l’apartat d’artesans alimentaris hi trobem destacats Els Vitralls de Canet. Podeu adquirir els vitralls dolços creats pel Gremi de Pastissers fent homenatge a Ll. Domènech i Montaner

• Vitrall modernista dolç que és símbol d´identitat de Canet de Mar fent homenatge a Lluís Domènech i Montaner. Un art endolcit per a un producte a base de massa de pasta de te amb gelatina de colors, que aporta una il•lusió òptica a qui el degusta.

• Temporada: Disponible tot l'any

• On trobar-lo:

Pastisseria RieraRiera Buscarons, 5608360 Canet de MarTel. 93 794 15 91
Pastisseria TorrentC. Ignasi de Loyola, 2308360 Canet de MarTel. 93 794 24 90
La Granja PastisseriaRiera Gavarra, 5608360 Canet de MarTel. 93 794 04 42lagranjapastisseria@gmail.com
Pastisseria RosaC. Sant Ignasi de Loyola, 1 baixos08360 Canet de MarTel. 93 795 45 05
Pastisseria Campassol (des de 1953)C. Ample, 4208360 Canet de MarTel. 93 794 02 56pastisseria@campassol.com
www.campassol.com
Pastisseria AlzinaRiera del Pinar, 6708360 Canet de MarTel. 93 794 06 62

^