ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obres a Vil·la Flora i La Masoveria
Tancat els ponts de l'11 d'octubre i el 7 de desembre
PUBLICAT Divendres, 08.10.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Vil·la Flora entrada

Han començat a Vil·la Flora i La Masoveria les obres per instal·lar-hi les plataformes elevadores que milloraran l'accessibilitat a tots dos edificis. Els treballs s'inicien aquest divendres 8 d'octubre i es fan simultàniament tant a Vil·la Flora com a La Masoveria. Es procurarà, això sí, dificultar al mínim el dia a dia del centre cívic. A La Masoveria no hi ha massa problema, ja que s'han traslladat temporalment les activitats que s'hi feien per facilitar al màxim els treballs.

Vil·la Flora té molta activitat diària. Allà hi ha les àrees de Cultura, Educació, Joventut, Promoció Econòmica i Festes i també s'hi ofereixen serveis de l'Escola d'Adults, la UNED, la UGG i el punt d'accés a internet. També és la seu de la Nova Casa d'Oficis que comença aquest octubre. Això vol dir trànsit d'usuaris matí i tarda. 

La plataforma elevadora s'ubicarà d'acord amb el que reflecteix el projecte de reforma de l'edifici, que no s'ha desenvolupat totalment per manca de pressupost.  L'espai escollit és just a l'entrada, amb molt bon accés. Però és el punt per on passen la xarxa informàtica i l'elèctrica. Això vol dir que hi haurà talls de subministrament durant el procés d'instal·lació. Per tal d'evitar al mínim aquests talls, el centre cívic tancarà els ponts de l'11 d'octubre i del 7 de desembre, que és quan es farà la feina més important de desconnexió.

La resta de dies hi podrà haver talls puntuals però no s'interromprà el servei i tampoc les classes programades. Tot i així farem un seguiment hi anirem informant de l'evolució de l'obra i dels possibles canvis.


Les plataformes elevadores són tres. A més a més de les de Vil·la Flora i La Masoveria, se n'instal·la una tercera a l'Ajuntament, a l'edifici del carrer Ample. Aquest és un projecte que va iniciar fa mesos l'Àrea d'Habitatge i Accessibilitat i s'ha pogut dur a terme gràcies a dues subvencions, una de l'IMSERSO - ONCE i una segona de la Generalitat de Catalunya.

nota anterior

^