ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tres plataformes elevadores milloraran l'accessibilitat a l'Ajuntament
PUBLICAT Dilluns, 01.02.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Entrada de l'edifici de l'Ajuntament L'Ajuntament, a través de l'Àrea d´Habitatge i Accessibilitat, ha aconseguit una subvenció per instal·lar tres plataformes elevadores a les dependències municipals. És tracta d´una mesura indispensable per fer accessible els espais públics a les persones amb mobilitat reduïda. Les instal·lacions de l'Ajuntament presenten importants mancances pel que fa a l'accessibilitat. Es tracta d'edificis antics que s'han anat més o menys condicionant per al treball administratiu, però que no han contemplat mesures per facilitar un accés còmode als usuaris.

Les plataformes elevadores s'ubicaran a l'edifici del carrer Ample, a Vil·la Flora i a La Masoveria.  Al carrer Ample, a més a més, s'adequarà l´entrada de l'Ajuntament amb una rampa, ja que actualment hi ha un escaló que dificulta l´accés a l´interior. 

Al novembre de 2008 l´Ajuntament va signar un conveni amb l´IMSERSO – ONCE, mitjançant el qual aquest organisme es comprometia a assumir el 66 % del cost total de les plataformes. La resta s´ha aconseguit a través d´una gestió directa amb la Conselleria de Governació i Administracions Públiques.

Les plataformes seran d'ús exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda.

Cost de les plataformes:

  • Ajuntament: 43.385 euros (fins a la primera planta –Alcaldia i Sala de plens-)
  • Vil·la Flora:  54.716 euros (pujarà fins a la segona planta de l´edifici)
  • La Masoveria: 67.962 euros
^