ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet es disfressa per Carnaval
PUBLICAT Dilluns, 04.02.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Carnaval 2008 Aquest cap de setmana Canet ha viscut, com en molts altres pobles, els actes centrals de la festa de Carnaval. Ja dijous va començar la gresca amb els contes eròtics i el sopar a l'envelat. Divendres, abans de l'Arribo, que es va fer a les set de la tarda, va viure's un dels moments més esperats pels escolars del poble.

La Rua infantil va arrencar a primera hora de la tarda de mitja riera. Més de 2.000 persones, entre nens, pares i mestres, van recórrer el centre del poble disfressats de circ, esclat de colors, indis, dracs, flors, estris de cuina i xinesos. La rua va transcórrer amb total normalitat. Tenint en compte la moguda de criatures que comportava, l'acte es va viure com una autèntica festa, sense oblidar, però, el control que s'havia d'esmerçar. El personal de l'Ajuntament, la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil, van vetllar perquè tot transcorregués correctament. La festa va acabar amb ball i música a la riera Sant Domènec i al carrer Ample, on l'Ajuntament havia instal.lat uns altaveus perquè la gresca pugués sentir-se al llarg de tota la rua.

Carnaval 2008 L'endemà, dissabte, la Rua de Carnaval va tornar a omplir la riera de carrosses, paperets de colors i disfresses, algunes de ben agosarades i d'altres molt originals i divertides. La festa infantil del diumenge a la tarda ha posat punt i final al cap de setmana. Ara només cal esperar que arribi dimecres per tornar a sortir al carrer a acomiadar el rei Carnestoltes. L'enterro començarà a les vuit del vespre, recorrerà el centre i acabarà amb una sardinada a la riera Sant Domènec.


Guanyadors del concurs de comparses de la Rua de Carnaval:
1er premi : LOS MONTOYA
2on premi : LA GRESCA.COM
3er premi : ELS GRAPONERS
Premi a la millor carrossa: LA GRESCA.COM

Guanyadors del concurs de disfresses individuals del ball a l'envelat:
1er. premi : Diosas del Sol
2on. premi : Pirates de Canet
3er. premi : Einstein
4rt. premi : Ballarines
5è premi : Sailor moon


notícia anterior
més

^