ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Carnaval 2008
Programa d'activitats
PUBLICAT Dilluns, 28.01.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Màscares de Carnaval Aquest 2008 torna a celebrar-se el Carnaval a Canet. L'Àrea de Festes de l'Ajuntament i la Comissió de Carnaval, formada per una bona pila d'entitats locals, han treballat de valent per preparar-nos uns actes plens de soroll, gresca i diversió.

Aquest cap de setmana passat s'ha fet la presentació de tots els actes que, oficialment, comencen aquest dijous, dijous gras amb la tradicional menja de truites i lectura de contes eròtics i escatològics a l'envelat de Vil.la Flora.

carnaval 2006 La tarda de divendres serà d'allò més moguda. Més de 1.800 nens i nenes de totes les escoles del poble, des de les llars d'infants fins a sisè de primària, sortiran disfressats pels carrers de Canet. És la rua infantil de les escoles. Aquest any hi torna a participar l'Escola Misericòrdia, que no ho havia fet en les darreres edicions i s'hi afegeix la nova escola pública. Els petits del Turó del Drac també formaran part de la cercavila que es trobarà al carrer Josep Móra i baixarà tota la riera fins al carrer Ample i riera Sant Domènec. Allà es farà una festa amb la Disco Mòbil Lluís Serra.
Per aquest motiu, des de les dues de la tarda i fins a les sis, es tallarà al trànsit la riera Buscarons i el carrer Ample.

A la tarda del mateix divendres hi haurà l'Arribo, que sortirà de la Plaça Mercat i anirà fins a la riera Sant Domènec.

 Dissabte 2 de febrer hi haurà la Rua i el ball de Carnaval. La concentració es farà a la cantonada de l'Avinguda Marià Serra amb la ronda Dr. Manresa a partir de les 6 de la tarda. La sortida és prevista per dos quarts de set. Es baixarà tota la riera fins al capdavall i s'enfilarà la riera Gavarra fins a l'envelat. Allà hi haurà el sopar de les comparses i després ball amb la Disco Mòbil Platja d'Aro.  Durant el ball es donaran els premis a les millors comparses i a les millors disfresses individuals.

Diumenge torna a ser exclusiu dels més petits. A partir de les 6 de la tarda hi haurà ball i animació infantil a l'envelat amb Pep López i sopars de duro, que portarà l'espectacle Puja aquí dalt i balla. Durant el ball es farà un concurs de disfresses individuals, categoria infantil.

I el Carnaval s'acabarà dimecres 6 de febrer. A les vuit del vespre, a la Plaça Mercat, la comitiva fúnebre de l'enterrament d'en Carnestoltes, iniciarà una processó que acabarà de nou a la riera Sant Domènec, amb la lectura del testament, la Crema i la Sardinada popular.

Per veure les modificacions del trànsit a causa dels actes de Carnaval cliqueu aquí

Entreu a l'agenda per veure el detall de cadascun dels actes.
En el document adjunt, trobareu també les bases per fer les inscripcions a la rua de comparses

^