ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Art, cultura, comerç i literatura s'uneixen en la iniciativa Canet M'Atrapa
Del 17 al 30 d'abril
PUBLICAT Dimecres, 14.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logo canet m'atrapaCanet m'atrapa és un projecte de Mares Malabaristes que uneix artistes i artesans amb comerços per exposar una obra inspirada en una lectura.


S'han adherit a la campanya 92 comerços, més la Biblioteca i la Casa museu i 94 artistes i artesans, que han fet una peça inspirada en una lectura i que exposen al lloc que per sorteig els ha tocat.  

Dissabte 17 d'abril s'inicia el projecte, amb l'objectiu que tothom pugui veure el que es fa a Canet de Mar per la cultura, l'art, la literatura i el comerç malgrat la situació de pandèmia que encara ens afecta.

Les àrees de Cultura i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar hi donen suport, col·laborant en la promoció i afegint equipaments com la Biblioteca i la Casa museu com a expositors d'aquest art local.

Canet M'Atrapa forma part dels actes de celebració de la diada de Sant Jordi i la Primavera Cultural, que malauradament, per segon any consecutiu, pateixen les restriccions de control de la Covid. 

Seguiu tot el recorregut que teniu en el mapa adjunt i no us perdeu cap de les creacions. Feu fotografies i etiqueteu-les amb #canetdemar i #canetmatrapa. 

Coneixereu art i comerç made in Canet! 

canet m'atrapa cartell

canet m'atrapa cartell

Fitxer: canetmatrapa_cartell.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2.91 MB

canet m'atrapa artistes  canet m'atrapa planol

En aquest vídeo la Neus Martínez i la Victòria Ibars, creadores del projecte, us l'expliquen:

^