ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els Serveis Socials van atendre 687 famílies durant l'any 2018
PUBLICAT Divendres, 11.10.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Serveis socials imatge webEls Serveis Socials d'Atenció Primària han presentat la Memòria d'actuació del 2018. Aquest Servei municipal cada any publica les xifres de la feina feta en atenció social al nostre municipi. Al 2018 l'atenció s'ha prestat a 1.053 persones, un total de 687 famílies, que corresponen a un 7% del total d'habitants de Canet.  El principal motiu pel qual s'acut als Serveis Socials és la demanda d'ajuts sociosanitaris, seguits pels problemes econòmics i la demanda d'habitatge. Aspectes com la violència de gènere, en el cas de Canet, suposa un 4% de l'atenció individualitzada. Els i les professionals d'Acció Social han dut a terme un total de 2.887 entrevistes personalitzades.

Aquesta atenció prestada directament a les persones de forma individual, es complementa amb serveis, programes, projectes i protocols d'actuació adreçats a col·lectius específics i/o comunitaris, entre els que s'inclouen Canet Aliments, el servei de Teleassistència domiciliària, el SAD (ajuda domiciliària), préstec de material i ajuts tècnics, arranjament per adequació d'habitatge, dependència i protocols i treball comunitari.

Entre els serveis complementaris que es presten des de Serveis Socials destaquem la intermediació hipotecària, el reforç escolar, el Grup de Suport emocional i ajuda mútua (GSAM), els informes d'arrelament o el suport a persones amb risc de vulnerabilitat i que tenen problemes de salut visual a qui es pot atendre gràcies al conveni signat amb l'Escola Unversitària d'Òptica i Optometria de Terrassa.

Llegiu el document complet per tenir tota la informació d'aquest Servei municipal:

Memòria Serveis Socials 2018

Memòria Serveis Socials 2018

Fitxer: MEMORIA_2018_definitiva_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 59
Mida: 655.32 kB

Memòries, plans i estratègies - Portal de transparència 

^