ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Al 2018 el CMCC ha enviat 10.000 euros per pal·liar la desnutrició a Nigèria
El Consell de Cooperació presenta les xifres del 2018
PUBLICAT Dilluns, 05.08.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge memòria 2018 CMCCEl Consell Municipal de Cooperació presenta un any més les xifres de les accions d'ajut humanitari amb les quals es fa col·laboració activa des del nostre municipi. L'ajut humanitari no descansa, perquè les necessitats vitals i les emergències mèdiques, malauradament, continuen.  La unió de les entitats locals que treballen en aquest àmbit ha fet possible el Consell Municipal de Cooperació perquè d'aquesta manera, se centralitzen les actuacions i es treballa de forma coordinada. El Consell està format per les associacions locals i per l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament.

Com vam fer l'any 2017, ara es fan públiques les xifres del 2018 amb un resum de les principals actuacions del Consell i una mostra de la situació de crisi i emergència humanitària de molts països subdesenvolupats. En total, el CMCC ha beneficiat a 2.900 nens i s'han enviat 116.000 euros.  Metges sense fronteres i Acción contra el Hambre, continuen sent les principals entitats a qui destinem el nostre ajut, perquè són els qui estan treballant per a la salut i la recuperació dels habitants d'aquests indrets i, sobretot, per als infants. Les accions més urgents i destacades són l'assistència sanitària i els programes nutricionals. L'emergència de desnutrició a Nigèria és on hem destinat els 10.000 euros recaptats aquest any, beneficiant directament a 250 nens i nenes. 

Consulteu el document del Consell Municipal de Cooperació, que publiquem també a l'espai de transparència del web institucional.

Informe 2018 Consell Municipal de Cooperació de Canet

Informe 2018 Consell Municipal de Cooperació de Canet

Fitxer: INFORME_CMCC_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 34
Mida: 4.13 MB

^