ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentem el projecte Centre de Noves Oportunitats
Tens ganes d'estudiar però no saps ben bé cap on tirar? Vols treballar però no saps què t´agrada?
PUBLICAT Dimarts, 26.02.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge web alumnes CNOAquest divendres, 1 de març, a les 11.00 hores, es presenta a La Masoveria el projecte Centre de Noves Oportunitats (CNO). Serà una sessió informativa per donar a conèixer una iniciativa que treballa per la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu de nois i noies d'entre 16 i 24 que per diferents motius no han seguit estudiant després de l'etapa obligatòria o fins i tot que no l'han acabada amb èxit i que actualment no estiguin ni estudiant ni treballant.

El CNO vol acompanyar aquests joves en la cerca i l'aprenentatge de noves formacions que els motivin i els acostin a la realitat del món laboral actual. Per participar-hi cal formalitzar inscripció al programa de Garantia Juveni, però per assistir a la sessió informativa de divendres no és necessari.

El projecte del CNO contempla:

  • Una primera fase d'orientació i apoderament de les participants.
  • Una segona fase en la qual es realitzen càpsules de formació ocupacional, s'estableixen contactes amb empresa (visites, jornades d'empresa...) i se'ls ofereix orientació educativa.
  • També es poden realitzar formacions a mida (s’han fet cursos de Cambrer de sala, Manipulador d'aliments, Atenció al client polivalent i auxiliar de magatzem, Carnet de carretoner, Auxiliar de cuina o Anglès bàsic), Certificats de professionalitat, pràctiques a empreses, carnet de conduir, GESO online al IOC, etc, d’acord amb els seus interessos.
  • Durant tot el seu procés, els i les joves compten amb acompanyament tutorial setmanal, individual i grupal. Aquest acompanyament és bàsic en tota l'etapa educativa, però és imprescindible en aquelles persones que han patit desmotivació i que els ha fet abandonar els estudis o no seguir un cop s'ha aprovat l'ESO.

Per tal de tenir una previsió de les persones que hi estan interessades, hem habilitat un formulari que podeu omplir les persones que hi estigueu interessades.

Durant el 2017, des del CNO s'ha aconseguit retornar al sistema educatiu a 275 joves i 472 han aconseguit un contracte laboral. Si voleu més informació podeu consultar:

•    Dossier informatiu: http://bit.ly/dossiercno
•    Web:  http://www.startnovesoportunitats.com/

Poseu-vos en contacte amb La Masoveria per conèixer tots els recursos i activitats que s'ofereixen als i les joves de Canet.

CNO logos
 

^