ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obert el procés de sol·licitud perquè una entitat gestioni el bar de l'envelat la Nit de Cap d'Any
PUBLICAT Dimecres, 28.11.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

envelat Vil·la FloraL'Ajuntament de Canet obre de nou aquest any, el procés públic perquè una entitat del municipi pugui fer-se càrrec del bar de la festa de Cap d'Any que es fa a l'envelat de Vil·la Flora. El servei implica venda de beguda i menjar embossat durant la revetlla de Cap d'Any. S'hi poden presentar totes les entitats de Canet que figurin inscrites al Registre Municipal d'Entitats i que desenvolupin tasques socials, juvenils, culturals, educatives o esportives en l’àmbit del municipi de Canet de Mar. Ho pot fer una entitat sola o bé vàries entitats presentant-s'hi de forma conjunta. S'haurà d'especificar els recursos que s'hi destinaran i com a mínim, hi haurà d'haver 10 persones que en formin part. Per tal de facilitar la rotació, no hi poden optar les entitats que hagin gestionat el bar l'any passat. Només ho podran fer si l'adjudicació queda deserta.

L'horari d'obertura de la barra és des de les 00.30 hores fins a les 6.00 hores del dia 1 de gener de 2019.

Les sol·licituds per participar-hi s'han d'entrar al Registre situat a l' Oficina d'Atenció al Ciutadà, a l'edifici del carrer Ample, 11. El termini per fer-ho és el 12 de desembre de 2018.

Tota la documentació necessària, així com les condicions d'adjudicació i els detalls tècnics els trobareu al taulell d'anuncis de la seu electrònica del web.

^