ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació de les propostes dels Pressupostos participatius 2018-19
Fase de votacions: del 17 de setembre al 21 d'octubre
PUBLICAT Dimecres, 05.09.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El pròxim 17 de setembre a les 19 hores, a la sala d’actes del Centre de Recerca Transferència i Tecnologia Tèxtil (Escola de Teixits), es farà la presentació pública de les 28 propostes que finalment es posaran a votació en l’edició 2018-19 dels Pressupostos Participatius.

El pròxim 17 de setembre a les 19 h es presentaran les propostes que han estat escollides dels Pressupostos Participatius 2018-19.

16 propostes són de l’apartat d’inversió, que suposa que el valor màxim per projecte poden ser 40.000 € i 12 propostes corresponen a l’apartat de serveis, en aquest cas el valor màxim per projecte són 15.000 €.

La Comissió Ciutadana, que fa el seguiment de tot el procés dels pressupostos participatius, ha treballat de valent, per tal d’arribar a la selecció d’aquestes propostes, del total de 373, que s’han rebut en la fase de propostes, tant directament de la ciutadania, d’entitats, associacions... com de la col•laboració especial que s’ha fet amb els centres educatius de primària del nostre municipi.

Per arribar aquesta selecció, la comissió ha hagut de consensuar, agrupar propostes que eren molt similars, intentar generalitzar algunes propostes que demanen més neteja, més cura dels espais públics enjardinats, de les zones de mobiliari infantil, millora generalitzat de les vies urbanes, diverses vinculades a la pràctica esportiva.... moltes s’han hagut de desestimar, per motius diversos: algunes no són de competència municipal, d’altres el seu cost és molt superior als criteris dels Pressupostos Participatius, d’altres ja estan previstes de realitzar amb el pressupost ordinari, algunes són accions que ja es fan de manera ordinària, d’altres són irrealitzables des del punt de vista de la legalitat vigent, en alguns casos s’han presentat queixes/comentaris que ja tenen d’altres vies per vehicular-les.

La gran quantitat de Participació en aquesta fase de propostes, amb un augment molt considerable (progressió geomètrica) respecte de les dues edicions anteriors, ha obligat a modificar el calendari previst per a les votacions, que ara es portaran a terme durant el mesos de setembre i octubre 2018: Enguany hi haurà la novetat que la votació només es podrà fer “on line”, a través de qualsevol dispositiu que permeti accedir a la web municipal www.canetdemar.cat, per votar prèviament caldrà autentificar-se amb el D.N.I i la data de naixement; poden votar totes les persones que estiguin empadronades a Canet, en data 1 de gener del 2018, que en aquella data ja haguessin complert els 16 anys o majors d’aquesta edat. Per a les persones que no disposin de la possibilitat d’accedir a algun dispositiu, s’han habilitat els següents punts on es podrà votar: OAC (Ajuntament), Edifici central de Vil.la Flora, Casa Museu Domènech i Montaner, Biblioteca P. Gual Pujadas, Complex esportiu Municipal H2O (Piscina), recepció de Benestar Social, en els seus respectius horaris d’atenció al públic.

Us animem a participar-hi.    Tota la informació sobre el procés dels pressupostos participatius 2018-2019 la trobareu en aquest enllaç.

Presentació pressupostos participatius - 2018-2019

Presentació pressupostos participatius - 2018-2019

Fitxer: pressupostos_participatius_1809.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 624.13 kB

 
pressupostos participatius - votacions

pressupostos participatius - votacions

Fitxer: pressupostos_participatius_votacions_1809.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 637 kB

^