ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament soterrarà la recollida d'aigües del carrer Sant Pere
PUBLICAT Dimecres, 29.08.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

carrer Sant PereLa Junta de Govern Local, de data 8 d´agost de 2018, ha aprovat inicialment el projecte bàsic i executiu de substitució del paviment i millora de les infraestructures del carrer Sant Pere. Se soterrarà la recollida d'aigua de les escales i del carrer Sant Pere. S'espera que l'obra pugui començar al novembre.


L'Ajuntament ha aprovat el projecte executiu de les obres per soterrar el pas de les aigües per les escales de Sant Pere i pel mateix carrer Sant Pere. Fa molt de temps que els veïns reclamaven una solució a la incomoditat que provocava la pluja en tot aquest tram. El projecte presentat i que es troba ara en fase d'exposició pública, proposa fer les escales noves i urbanitzar el carrer Sant Pere a un únic nivell entre la plaça Indústria i la riera Buscarons. Es millorarà no només la seguretat, sinó també la imatge de la zona de manera evident. També es treballarà amb el veïnat per aconseguir reduir les nombroses pintades que hi ha en aquesta via.

plànol obra carrer i escales Sant Pere

El regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet ha indicat que aquesta obra es pot fer gràcies a l'estalvi generat en el pressupost del 2017. S'espera que les obres es puguin licitar a la tardor i que comencin cap al novembre, amb una durada de 4 mesos.

El projecte ha estat redactat pels Serveis Tècnics municipals amb un pressupost d'execució per contracte de 245.892,75 euros.

Podeu consultar el projecte en aquest enllaç.

^