ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats tenen fins al 24 de setembre per presentar les sol·licituds de subvencions d'aquest any
PUBLICAT Dilluns, 27.08.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest agost s'obre la convocatòria per què les entitats i les associacions locals puguin demanar ajuts per a les seves activitats d'aquest any 2018. El termini acaba el 24 de setembre i tota la documentació es pot descarregar des de l'espai de la Finestreta digital del web de l'Ajuntament.

Aquest any la convocatòria s'ha fet més tard de l'habitual, sobretot a causa del fet que s'ha aprovat una nova ordenança que regula aquestes subvencions,  i s'havien d'adaptar les bases a la nova normativa. S'ha aprovat finalment a la Junta de Govern Local del 4 de juliol passat. Són ajuts a favor de les persones físiques i entitats públiques i privades  que  duguin a terme  activitats  d’utilitat  pública  o  interès social,  en  els  àmbits cultural, educatiu,  social,  artístic,  esportiu,  lúdic,  festiu  o  qualsevol  altre  anàleg,  que  compleixin els requisits generals i específics establerts en les bases, estiguin legalment constituïdes i figurin inscrites en el Registre Municipal d’Associacions.

La quantitat que l'Ajuntament destina a aquestes subvencions supera els 60.000 euros i es reparteix de la manera següent:

Benestar Social: 12.000 euros
Cultura: 18.500 euros
Educació: 12.000 euros
Esports: 16.150 euros
Joventut: 4.000 euros
Igualtat de gènere: 1.300 euros

Aquest 2018 s'ha inclòs una partida especial a l'apartat d'Esports, adreçada a subvencionar esportistes a títol individual. En concret es reserva la quantitat de 2.500 euros per aquest concepte. Els ajuts per activitats adreçades a la igualtat de gènere també són una novetat a la convocatòria d'aquest 2018. S'hi destinaran 1.300 euros.

Tota la documentació la trobareu de la Finestreta Digital.

^