ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Medi Ambient publica les dades dels residus de 2017
PUBLICAT Dimarts, 05.06.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament lliura anualment, un informe a l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) del Departament de Medi Ambient de la Generalitat, que inclou les dades de recollida de residus a nivell municipal. Són unes dades públiques que es poden consultar, les nostres i les de tots els municipis de Catalunya, es poden consultar a http://estadistiques.arc.cat/ARC/.

Un cop analitzades les dades obtingudes es pot afirmar que durant el 2017 s’han mantingut els bons resultats assolits durant els darrers anys, fruit de la implantació del model de recollida Porta a Porta i les diverses millores en el model, com ara la introducció del model de pagament per generació als establiments comercials i la retirada definitiva les àrees d’emergència. Aquest any passat, el percentatge de recollida selectiva en totes les fraccions, s’ha mantingut per sobre del 70% (70,14%) i les quantitats generades de les diferents fraccions han patit molt poques variacions. El manteniment d’aquests bons resultats demostren que el model de recollida de residus a Canet de Mar es troba en una situació estable i consolidada.

El total de tones recollides al 2017 ha estat de 6.623,293 tones que, repartides entre els 14.423 habitants que tenia el municipi al 2017, corresponen a una ràtio de 1,26 Kg generats per habitant i dia, per sota dels 1,36 Kg/hab. i dia que va presentar la mitjana de Catalunya l’any 2016 (últimes dades disponibles). Les tres fraccions que més generem són rebuig, matèria orgànica i residus a la Deixalleria, voluminosos inclosos.

Us convidem a llegir el document sencer, amb el detall de totes les dades de la recollida selectiva a Canet de Mar durant el 2017 i la comparativa amb altres anys.

Resum dades residus 2017

Resum dades residus 2017

Fitxer: Resum_dades_residus_anual_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 356.22 kB

^