ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna el DesTAPA Canet
Del 5 al 14 de maig
PUBLICAT Dijous, 04.05.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

DesTapa Primavera - 2017

Aquest divendres, 5 de maig, comença la segona edició de la campanya DesTAPA Canet, que tant d'èxit va tenir l'any passat. Fins al diumenge 14, es pot fer la ruta DesTAPA per tastar una especialitat de tapa i un quinto Moritz al preu tancat de 2,50 euros. L'Ajuntament ha editat un llibret amb la informació de les tapes, els establiments que hi participen i les butlletes que us han de segellar per poder participar al concurs DesTAPA 2017.

En total hi ha 18 establiments i us cal un mínim de 9 segells per poder participar al sorteig dels premis. L'Àrea de Promoció Econòmica, responsable de la campanya, ha aclarit que no cal que hi hagi un mínim de segells per zona, sinó que han de ser 9 del total de 18. Aquest canvi respecte les condicions que s'especifiquen al llibret del DesTAPA, es produeix degut a la baixa a darrera hora d’uns establiments de diferents zones que ha fet variar la proporcionalitat alhora de fer la ruta. Per tant, des de l’organització s’ha valorat fer un canvi en els criteris de participació i en aquesta edició, s’admetrà qualsevol butlleta segellada amb un mínim de 9 segells del total d’establiments participants.

Els llibrets amb la relació de tapes, establiments i espai per als segells els trobareu a l'Ajuntament i a l'Oficina de Turisme de la Casa museu.

^