ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obert el termini per presentar propostes als pressupostos participatius 2017
PUBLICAT Dilluns, 09.01.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament inicia el procés d'implementació dels pressupostos participatius amb l'objectiu principal de permetre l'empoderament del teixit associatiu i possibilitar alhora la participació individual de qualsevol persona. Aquesta primera fase és la de l'elaboració de les propostes i comença el 9 de gener. El termini per presentar les vostres aportacions acaba el 10 de febrer.

S'han dividit les propostes en dos tipus: per a projectes urbanístics petits (fins a 50.000 euros per projecte) i per altres projectes de millora del poble (fins a 18.000 euros per projecte). Totes les propostes s'han de presentar a través del formulari adjunt i s'han de presentar al registre general de l'Ajuntament.

Les bases del procés especifiquen que les inversions poden ser de qualsevol àmbit de competència municipal. Una inversió és un bé inventariable que és permanent en el temps i pot ser una renovació o creació d'un equipament, la millora d'un espai públic o l'adquisició de mobiliari. Han de ser propostes que responguin a iniciatives valorables econòmicament i en la mesura possible permetre múltiples ubicacions al territori.

formulari per omplir

formulari per omplir

Fitxer: FORM_PRES_PARTIC_017_v3_per_omplir.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 165.38 kB

Bases

Bases

Fitxer: BASES_PRES_PARTIC_017_v3.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 65.54 kB

Més informació del procés

^