ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Cessament càrrecs electes del grup municipal de Convergència i Unió
PUBLICAT Dimecres, 16.11.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L’alcaldessa Blanca Arbell ha cessat del Govern els càrrecs electes del grup municipal de Convergència i Unió, els tinents d’alcalde Jesús Marín i Laureà Gregori i els regidors Àngel López i Esther Agulló.

La deslleialtat institucional mostrada fa que l’Alcaldia cessi de forma imminent els quatre càrrecs electes, que deixaran les tasques de gestió de les àrees que fins ara tenien delegades.

El motiu principal és el desgast sistemàtic i el qüestionament permanent de la feina de Govern, que no permeten desencallar temes indispensables pel correcte  funcionament municipal.

El grup de CiU no té voluntat de governar amb nosaltres, només de posar pals a les rodes als importants projectes previstos. Aquest cessament es fa doncs per causes estrictament locals i davant la impossibilitat de treballar en equip, tal com ens vam marcar al Pla d’Actuació Municipal (PAM).

Malgrat la quantitat d’exclusivitats que ha acumulat el seu grup, la seva dedicació no s’ha vist reflectida en la gestió de les àrees assumides.

L’abandonament sobtat i unilateral de les responsabilitats al capdavant de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, i la deslleialtat posterior, va ser un primer avís seriós per poder seguir treballant conjuntament. Recentment, la dificultat d’elaborar i tancar els pressupostos per a l’exercici de 2017, ha estat un fet més per prendre aquesta decisió.

La voluntat és aconseguir un Govern que permeti tirar endavant amb els compromisos envers la població.

Des de l’Alcaldia, i amb la col·laboració  de la resta de grups municipals que s’integraran al Govern, s’està treballant per formar un equip cohesionat per Canet i en benefici de tots. 

Les forces que ens recolzen han vist la necessitat de donar-nos aquest suport. Per això, amb la intenció de solucionar la paràlisi que estem patint, l’esperit de col·laboració i diàleg facilita la formació d’un Govern amb ampli suport dels grups d’Esquerra Republicana de Catalunya, Canetencs Independents, Som Canet i Partit dels Socialistes de Catalunya.

^