ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les maletes viatgeres de la Biblioteca recorren les escoles de Canet
PUBLICAT Dilluns, 13.03.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Què són les Maletes viatgeres? Doncs, són maletes farcides de llibres que no s'estan quietes a la Biblioteca i donen voltes per les escoles i els instituts, i també per altres espais on la lectura sigui benvinguda.

maleta viatgera BibliotecaLa maleta viatgera és un recurs pedagògic que es crea amb la finalitat de potenciar el gust i l'hàbit lector, sobretot entre els infants i els joves, creant un ambient acollidor i proper al voltant de la lectura, ja sigui de manera individual, col·lectiva o compartida.

Es posa al seu abast una gran diversitat de lectura, per tal que la coneguin i ells mateixos en facin una selecció amb criteri propi.

Enguany, les maletes viatgeres de la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar ja han fet uns quants viatges, desplaçant-se cap a dos dels centres d'ensenyament de la població: l'Escola Misericòrdia i l'Institut Lluís Domènech i Montaner.

Cadascun d'aquests centres demanen a la Biblioteca que omplim les maletes segons les necessitats que  tenen al llarg del curs. De vegades pot ser un lot de temàtica concreta, o bé lots generals que englobin una mica de tot. La durada de cada viatge va en funció del temps que demana l'escola: pot ser per un període bimestral o trimestral i anar-les renovant, o també per a tot el curs escolar.

I quan retornen a la Biblioteca, satisfà saber que a través de les maletes s'ha despertat l'interès per la lectura i s'ha pogut promocionar l'ús de la Biblioteca com a font de coneixement.

^