ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festa Major 2004
PUBLICAT Dilluns, 21.06.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest any la Festa Major arrenca el divendres 25 de juny amb el pregó, que farà el periodista Toni Cruanyes, canetenc de l'any 2003. La mateixa nit, sardanes i inici de la IV Festa Jove, amb la Gira-sol.

festa major 2004Durant el cap de setmana, a més a més de seguir amb la Festa Jove, escollirem la Pubilla, l'Hereu, la Pubilleta i l'Hereuet d'enguany, ballarem a l'envelat i gaudirem d'actuacions castelleres i de la XIX Trobada de Gegants. Aquest any, quan acabi la cercavila, els Gegants de Canet canviaran de casa i l'Agrupació de Geganters i Diables de Canet faran l'acte de lliurament dels Gegants de Canet i del Castell a l'Ajuntament.

El dissabte 26 ha estat la data escollida també per fer la inauguració oficial de la riera Sant Domènec, que serà a càrrec de l'Honorable Senyor Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques. L'acte el precedirà un concert de jazz amb Xavier Dotras Trio. A les 12 del migdia.

El matí del dilluns és pels més petits, amb la Matinal Infantil amb ludoteca, inflables, rocòdrom, llits elàstics i xeringada a la plaça 11 de Setembre. A la tarda, l'Associació Cultural Plataforma Odèon, entitat guanyadora del premi canetencs 2003, ens ofereix un concert de música barroca a l'Església Parroquial, a càrrec del duo Il Bello Suono.

I el dia de Sant Pere i Sant Pau començarà amb l'Ofici de Sant Pere i l'aviada de coloms. A la tarda Ball infantil i concert de Festa Major. I a la nit, focs, serenata i ball.

pirotècnia festa major 2004

Deixarem pel juliol, la rierada, la passejada nocturna, les havaneres la musclada, la pedalada ...  Vegeu tot el detall d'aquesta Festa Major 2004 en el programa de festes.


Informació publicada el dilluns 21 de juny de 2004

^