ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia tramita al maig 49 expedients d'ocupació de la via pública
PUBLICAT Dilluns, 07.06.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En relació als objectius que s´havia plantejat la Policia Local per aquest mes de maig de 2004 sobre la continuïtat de via pública, començada al gener de 2004, la de vehicles abandonats a la via pública començada al febrer de 2004, i la campanya sobre la tinença d´animals començada al març de 2004, s´informa:

moto al carrerOcupació de la via pública: Durant aquest mes de maig de 2004 s´han tramitat 49 expedients, que sumats als 215 que es van tramitar durant els 4 primers mesos de 2004, fan un total de 264 expedients d´ocupació de via pública fets durant els 5 primers mesos d'aquest any.

Vehicles abandonats: Continua la campanya de control de  vehicles abandonats per tal que siguin donats de baixa per desballestament. Durant aquest mes de maig de 2004 s´han detectat 4 vehicles en estat d´abandonament, dels quals ja s´ha iniciat expedient administratiu. Fins avui s'han comptabilitzat 39 vehicles en estat d´abandonament. La Policia Local destaca que aquest maig s'han retirat del lloc 6 vehicles detectats en estat d´abandonament. 

Campanya de gossos: S'han iniciat aquest maig 3 expedients administratius, tots per dur l´animal sense lligar. També s'ha obert expedient al propietari d'un pony que s'ha trobat sense lligar. Des de l´inici de la campanya s´han obert 44 fitxes de control i 6 denúncies entre l'abril i el maig.

Campanya de sorolls: Al maig s'han fet controls de contaminació acústica a diferents punts de Canet. S'han obert 12 fitxes de control. S´han iniciat 6 expedients per conduir sense casc, 3 per manca de llicència per conduir, 1 per manca d´assegurança, 1 per dur les plaques de matrícula no visibles, 1 per portar les rodes sense dibuix i 1 per anar sense l´enllumenat reglamentari. Així mateix, s´han immobilitzat 3 ciclomotors: 1 per manca de llicència per conduir i assegurança i 2 per manca d´assegurança.

Educació vial març 2004

Educació Viària: El mes d´abril va finalitzar el curs d´Educació Viària 2003-2004, la memòria del qual es presentarà al mes de juliol, moment en què també s'informarà del calendari pel curs vinent.

El proper dissabte 19 de juny es farà una jornada de portes obertes a la Comissaria de la Policia Local. Es repartiran els premis als nois i les noies que han participat durant aquest curs.

Aquest juny l'Àrea de Seguretat Ciutadana presenta el dilluns que ve, dia 14 de juny la Memòria de l'any 2003. Serà a les 20.30 hores en un acte a l'Escola de Teixits de Punt.

Informació publicada el dilluns 7 de juny de 2004

^