ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La cloenda del Canet pas a pas aplega més de mig miler de persones
PUBLICAT Dimarts, 04.05.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La pluja no va deslluir diumenge la festa de cloenda del segon àlbum de fotos i cromos de Canet. Tot i així, es va haver d'obrir el paraigües en més d'una ocasió i la preparació de l'aperitiu popular es va interrompre diverses vegades quan la pluja es feia més intensa.

porta del mercatL'espectacle va començar a les 12 del migdia a la Plaça Mercat amb la inauguració oficial de l'edifici feta per un alcalde, la seva esposa i la seva filla, una pubilla amb banda inclosa, que eren actors de Comediants. També hi havia un fotògraf oficial que escridassava tots els qui en volien prendre imatges.

El grup va inicar després, acompanyats del so de la Gumbo Jazz Band, una cercavila pel centre històric de Canet fins arribar a la riera Sant Domènec on va tenir lloc el sorteig dels 34 premis en vals de compra.

Després es va servir l'aperitiu a l'estil dels anys 30, que consistia en un tros de pa amb botifarra, olives, una paperina de patates i per beure vermouth pels adults i xarop de grosella pels menuts. Es van servir al voltant de 600 aperitius.

Festa Canet pas a pas

Ara només falta l'acte de lliurament dels premis que serà aquest diumenge 9 de maig a les 13.00 hores a la Casa museu Domènech i Montaner.

Podeu consultar el llistat dels guanyadors i els premis en aquest enllaç.

Informació publicada el dimarts 4 de maig de 2004

^