ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Helena Rakosnik, sòcia d´honor de la Fundació Els Garrofers
PUBLICAT Divendres, 24.02.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Visita Helena Rakosnik - Els GarrofersAquesta setmana, el centre Els Garrofers ha rebut la visita de la senyora Helena Rakosnik, esposa del president de la Generalitat, Artur Mas. Ha estat rebuda al centre per tots els membres del patronat de la Fundació Els Garrofers, amb l’alcalde Jesús Marín al capdavant. Es tractava de la primera trobada des que Rakosnik ha acceptat ser sòcia d’honor de la Fundació. L’acompanyaven les senyores Carmela Fortuny, directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) i Carme Milian, subdirectora general de gestió de recursos del mateix organisme. 

La visita ha començat a l’entrada superior del recinte,  just davant del pati de gespa natural, des d’on es té accés als diferents mòduls dels usuaris residents i llar residents. Tota la comitiva s’ha desplaçat per les sales, que recordem estan diferenciades per colors, per facilitar la ubicació als usuaris i per donar calidesa a les estances.  Helena Rakosnik ha pogut saludar a bona part dels usuaris, que percebien que aquella era una visita especial i que volien fer-s’hi fotos i explicar-li moltes coses.  La directora del centre, Aurora Padilla, ha fet de guia i l’ha portada per els espais d’esbarjo, de salut i els de treball intern, com són la cuina, la bugaderia o la sala sensorial, la de psicomotricitat i la piscina. 

Una foto de grup sota el nom del centre fet amb ferro envellit,  com ja es va fer amb la visita al maig de l’any passat del conseller de Benestar Social, Josep Mª Cleries, va posar punt i final al recorregut.  Helena Rakosnik va lloar l’esforç i la feina feta fins ara i es va mostrar molt il•lusionada de ser sòcia d’honor de la Fundació. És conscient de la responsabilitat que això suposa i per aquest motiu contribuirà activament, com de fet ja fa habitualment, a fer difusió i donar suport a les activitats d’assistència social, com és la que fa la Fundació. 

Des dels Garrofers es lluita diàriament per tirar endavant el centre. L’esforç de la gent de Canet, de les entitats locals i de l’Ajuntament és tenaç i per això s’ha arribat fins on som avui. El fet que la Generalitat hagi garantit la viabilitat i, per tant, la continuïtat de l’equipament ha estat un premi a aquest esforç col•lectiu. L’acceptació d’Helena Rakosnik a la petició de la Fundació de ser-ne sòcia d’honor i la visita d’ahir, ens omple de satisfacció i fa més gran encara aquest projecte social en benefici dels usuaris del centre residencial.

Visita Helena Rakosnik als Garrofers

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^