ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El DVD Canet, festa i tradició, ja es pot comprar a la Casa museu
PUBLICAT Dimarts, 21.02.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Presentació DVD Canet, festa i tradicióAquest diumenge, en un acte públic a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, s'ha visionat el segon volum de la col·lecció de dvd sobre la memòria històrica de Canet de Mar.  En aquesta ocasió i amb el títol Canet, festa i tradició, les imatges escollides i les persones entrevistades han fet un repàs dels esdeveniments festius, tradicionals, esportius i socials que van marcar el nostre poble entre els anys 1930 i 1970.

Un producte audiovisual en què han intervingut moltes persones i institucions i que ha dirigit, com ja es va fer a l'anterior, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament. El seu regidor, Pere Xirau ha conduït l'acte, acompanyat d'un representant de l'empresa que ha fet el DVD, Sabem.com. Davant del nombrós públic assistent, Xirau va recordar la importància que té la preservació de la memòria oral i que té la festa i la tradició com a treball conjunt i col·laboratiu. Canet és un poble amb tradició associativa i això queda reflectit de manera clara en aquest producte audiovisual. S'hi fa un repàs dels principals esdeveniments de Canet, com ara els fadrins i els quinaires i l'activitat de nombroses entitats culturals, socials i esportives. El regidor també va voler demanar disculpes als entrevistats que, malgrat haver enregistrat molts minuts d'entrevista, només apareixen uns minuts o segons al DVD. Hi ha moltes persones entrevistades i s'ha hagut de reduir les intervencions per fer un producte atractiu i no massa llarg. Tot i així va destacar que totes les aportacions han estat molt valuoses per transmetre amb claredat com es vivia i es vivien els esdeveniments, al Canet del segle passat.

Si en voleu una còpia, podeu comprar-la per 3 euros a la Casa museu Domènech i Montaner. Recordeu que la Casa ara fa obres i que l'entrada és per la Masia Rocosa, a través del pati de la riera Gavarra, 2.

Us deixem amb un resum de l'acte de presentació:

^