ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
24.04.2004
13:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Fem matemàtiques

Canet acull la fase comarcal d'aquest concurs adreçat als alumnes dels darrers cursos de primària i del primer cicle de secundària.

Dissabte 24 d'abril de 2004
Institut Lluís Domènech i Montaner
Tot el matí
A les 13.00 hores acte de cloenda amb l'assistència de l'alcalde Joaquim Mas i de la regidora d'Educació, Sílvia Tamayo.


Fem matemàtiques és una activitat que organitza anualment la FEEM-CAT (Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya) amb la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en tot l'alumnat de 6è de primària i 1r i 2n d'ESO. També permet intercanviar experiències i compartir propostes per part del professorat de les diferents comarques de Catalunya.

Fem matemàtiques s'organitza en forma de concurs i es desenvolupa en diverses fases. La primera fase té lloc a cada centre educatiu. La segona fase és a nivell comarcal i és la que és fa el dia 24 d'abril a l'Institut de Canet. I la tercera i última fase es farà al maig a Mataró.

Els tres alumnes guanyadors de la prova de segon d'ESO participen després en l'Olimpíada estatal d'alumnes de 14 anys. Enguany se celebrarà a Melilla del 24 al 28 de juny.

^