ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cinquena temporada de Primavera de les Arts
PUBLICAT Dilluns, 22.03.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des del 28 de març i fins al 20 de juny, el cicle de teatre, música i dansa Primavera de les Arts oferirà espectacles a nou pobles de la comarca del Maresme.

logo Primavera de les Arts 2004

A més a més de a Canet, podreu gaudir d'aquesta 5a temporada als pobles veïns d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt.

La presentació del cicle d'enguany es fa el diumenge 28 de març a les 12.00 hores al Centre Moral d'Arenys de Munt. L'actriu encarregada aquesta vegada de presentar-nos la programació és Carme Sansa que comptarà amb la col.laboració del grup de teatre Els Eskakejats. A l'acte hi assistirà la senyora Assumpta Bailac, directora general de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya així com els alcaldes i els regidors dels 9 pobles participants.

Arts Estrelles 1 2004 Canet és la primera població que presenta espectacle. I ho fem amb Fills de les estrelles de la companyia Da Te Danza. Dansa contemporània adreçada a tots els públics i molt especialment a l'infantil i juvenil. L'espectacle utilitza la sensibilitat i la imaginació de l'espectador per explicar la història de la vida dels éssers humans. És un bell viatge musical i escènic a través de la dansa des de l'origen del cosmos, l'aigua, la terra i la cultura.

Arts estrelles 2 2004
L'entrada per a veure Fills de les estrelles costa 7 euros, amb la particularitat que per a cada entrada infantil, s'obsequia amb una entrada d'adult.

Miquel GilI el 17 d'abril, el músic Miquel Gil porta a Canet el concert Kata, disc que presentarà al maig a Barcelona i del qual ens en farà un tast a l'abril a Canet. També s'hi inclouran les cançons més populars del seu treball Orgànic. Un concert amb l'aire de la festa que ens arriba del sud, barrejat amb melodies que van deixar els del nord, impregnat de la marinada del mediterrani.

Fills de les estrelles
Diumenge 28 de març
Envelat de Vil.la Flora
18.00 hores

Kata, de Miquel Gil
Dissabte 17 d'abril
Envelat de Vil.la Flora
22.30 hores
Preu: 7 euros

Podeu comprar les entrades a Vil.la Flora. Consulteu tots els punts de venda en aquest espai

Informació de tots els espectacles:


Informació publicada el dilluns 22 de març de 2004

^