ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La solidaritat de Canet amb als Garrofers es posa un cop més de manifest
Encara podeu col·laborar-hi
PUBLICAT Dijous, 28.07.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logotip ARtGrup dels VentsEl grup artístic local ARtGrup dels Vents ha estat l'artífex, en aquesta ocasió, d'una nova activitat pensada per recollir fons per al centre residencial Els Garrofers.

El cap de setmana passat, amb el títol Una nit en blanc per donar color a un somni, es va pintar un quadre gegant a la façana del Centre d'Assistència Primària.  Van ser 24 hores de feina per aconseguir elaborar un mural de 10 metres d'amplada per 6 d'alçada que ara estarà exposat durant dues setmanes i després s'anirà tallant a trossets que es venen aquests dies a 10 euros cadascun. Tots els diners recollits s'ingressaran, íntegrament, al compte de la Fundació Els Garrofers.

La Fundació ja va vendre diumenge 256 trossos de quadre, a més a més de recollir 30 euros d'una donació particular, 5 euros de venda de samarretes i 150 euros per la venda d'un dels quadres que estaven exposats a la plaça Universitat.

Quadre per Garrofers - 2011Encara podeu col·laborar-hi.  Com i on?

L'aportació mínima per obtenir un tros del quadre gegant és de 10 euros, però podeu ingressar els diners que vulgueu. Només heu d'anar a l'oficina de La Caixa i fer l'ingrés al compte de la Fundació Els Garrofers.

Amb el rebut que us donarà el banc, heu d'anar a l'Ajuntament (Alcaldia, a l'edifici del carrer Ample), a Vil·la Flora, o directament als Garrofers (info@fundacioelsgarrofers.org) i deixar-hi les vostres dades. La Fundació i l'entitat ARtGrup dels Vents, s'encarregaran de fer-vos arribar el tros de quadre que hàgiu comprat.

El quadre que rebreu tindrà, com mínim, una mida de 25 x 20 cm. El tros anirà acompanyat d'una foto del quadre complet. 

Solidaritat amb Els Garrofers

Aquesta no és la primera iniciativa que entitats, particulars i l'Ajuntament, preparen per aconseguir recollir fons per ajudar a la viabilitat del centre. Els membres de la Fundació i els familiars dels residents dels Garrofers han fet públic en diverses ocasions l'agraïment pel suport rebut tant de particulars com d'associacions locals o de fora de Canet. Suport que no minva, com hem vist aquest cap de setmana passat, amb l'acte organitzat per ARtGrup dels Vents, en el qual han col·laborat altres empreses i associacions.

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^