ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació del documental sobre el Canet Rock
PUBLICAT Dimarts, 09.03.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

ACTE SUSPÈS a causa de l'atemptat terrorista a Madrid

La revista catalana Enderrock acaba d'editar el número 100. Per celebrar-ho, juntament amb la revista es regala un DVD que inclou el reportatge de Francesc Bellmunt Canet Rock, el llargmetratge documental La nova cançó i El woodstock català. 30 anys després.

Aquest últim és un documental dirigit per Pere Pons i produït pel Grup Enderrock que mostra què va significar el Canet Rock com a esdeveniment social, cultural i musical.
El reportatge es complementa amb imatges del film Canet Rock i fotografies de Francesc Fàbregas.

Aquest dijous 11 de març de 2004 a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt, l'Ajuntament de Canet i Enderrock presenten el documental El Woodstock català. 30 anys després.

A les 19.30 hores el tinent d'alcalde de Cultura i Comunicació Òscar Figuerola, el director del documental Pere Pons i el director editorial de l'Enderrock Lluís Gendrau, ens explicaran com s'ha arribat a aquesta edició digital. Després, a les 20.00 hores, es donarà pas a la projecció del documental, de 43 minuts de durada.

cartell enderrock 100 2004
Imatge de la portada del DVD que es regala amb el número 100 de l'Enderrock i que ha comptat amb el suport l'Ajuntament de Canet


Informació publicada el dimarts 9 de març de 2004

^