ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres coneixerem el guanyador de la sisena Beca Bonal
PUBLICAT Dimecres, 13.07.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell 6a Beca Bonal - veredicteAquest divendres, 15 de juliol, a les 7 de la tarda a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, es fa l'acte de lliurament de la Beca Raimon Bonal i de Falgàs.

Es tracta de la sisena edició de la Beca que porta el nom del sociòleg canetenc Raimon Bonal, que va morir sobtadament l'any 2001 però que va deixar una important llegat en l'estudi de la sociologia de la marginació. Fou professor titular de sociologia a la Universitat de Barcelona i també exercí de periodista d'opinió en diversos mitjans.

La Beca, que és bianual, està dotada amb 5.000 euros, que s'atorgaran a la proposta més interessant de les presentades, per tal que el seu autor o autora desenvolupi el treball en el termini d'un any prorrogable a dos.

La Comissió d'honor de la Beca va reunir-se el dia 28 de maig per seleccionar el treball guanyador entre els cinc treballs presentats, que són:

  • Canet de Mar indià, de Taté Cabré i Mireia Olivé
  • La dona a Canet durant el segle XX i fins a l'actualitat, de M. Rosa Martínez
  • La nissaga canetenca dels músics Milans: llinatge, biografia i relació amb Sant Josep Oriol, de Josep M.Gregori i Jordi Soler
  • Fotografia i decoració floral a l'obra canetencs de Lluís Domènech i Montaner, de Vicente de la Fuente
  • Projecte de l'estudi geològic de Canet de Mar, de Joan Lluís Bassas

L'acte inclou també la presentació del desenvolupament del projecte guanyador de la 5a edició de la Beca, que va recaure en Irina Tàsias pel seu treball Política i participació ciutadana. El teixit social i la complexitat del Canet de Mar actual.


Veredicte de la 6a Beca Raimon Bonal i presentació del projecte guanyador de la 5a edició
Divendres 15 de juliol de 2011
19.00 hores
Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits


^