ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inauguració de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Policia Local
PUBLICAT Dijous, 04.03.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest migdia ha quedat inaugurada l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la

Policia Local

ubicada a l'edifici de l'Ajuntament.

OAC seguretat ciutadana
L'alcalde Joaquim Mas, la regidora de Seguretat Ciutadana Ibis Puig, el regidor l'Obres i Via Pública Rafel Dulsat i l'inspector Pere Nolla, han rebut agents de la plantilla de la Policia Local per inaugurar plegats la nova Oficina que atendrà els ciutadans i les ciutadanes que hagin de realitzar gestions relacionades amb la Seguretat Ciutadana.

L'acte ha servit també per presentar tres nous agents que s'acaben d'incorporar al cos i per felicitar públicament un caporal i tres agents que han participat recentment en una detenció policial molt destacada. 

Fent referència a aquestes actuacions, la regidora Ibis Puig ha ressaltat la importància de les tasques de prevenció i investigació dels agents que moltes vegades no són difoses per qüestions de seguretat. Ha donat les gràcies als policies en nom del poble de Canet, ja que quan Canet dorm, algú està vetllant per la seguretat de les canetenques i els canetencs.


cotxe policia
Finalment, agents i responsables polítics han visitat l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i han sortit al carrer per veure el nou vehicle que l'Ajuntament ha adquirit per a la Policia Local.

L'horari de l'OAC de la Policia Local és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.


Informació publicada el dijous 4 de març de 2004

^