ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
9 pel·lícules de la Mostra del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient a Canet de Mar
PUBLICAT Dimarts, 26.04.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cicle de cinema de Medi ambientL´Àrea de Medi Ambient ha posat en marxa un cicle de cinema sobre medi ambient. Les nou pel•lícules que es projectaran han estat cedides per la Diputació de Barcelona i formen part de la mostra del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient. Aquest any es celebra la 18ena edició d´aquest festival.

Coincidint amb la Setmana Europea de l´Energia de l´11 al 17 d´abril es va projectar la primera pel•lícula Refugiats climàtics. Cada mes es passarà una nova pel•lícula, excepte l´agost, fins completar el cicle. El lloc serà a l´Aula Magna del CRTTT – Escola de Teixits. El dia i l´hora exacte s´anirà concretant més endavant.

L´associació FICMA és una associació sense ànim de lucre que va néixer l´any 1993 i  des d´aquell any organitza el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Barcelona.

El Sol d´or és el nom del guardó del festival que premia els millors films de la secció oficial i una persona o entitat. L'última pel·lícula guanyadora del Sol d'or va ser Vivamazonia al 2010

Els títols de les pel•lícules que formen part del cicle són:
- Refugiats climàtics (14 d'abril)
- Els dies de la terra (26 de maig)
- La lluita alimentària
- Addictes al plàstic
- Tesoros descartados
- Un mar canviant
- No més una aigua
- Green
- Vivamazonia

^