ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participació i Ciutadania porta a la Biblioteca una exposició sobre educació i participació
PUBLICAT Dimarts, 19.04.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge d'Educació i Participació - Educació sense fronteres Des del 26 d'abril i fins al 15 de maig, a la Biblioteca P.Gual i Pujadas, podeu veure-hi l'exposició Educació i Participació Ciutadana.

S'adreça a tothom, però sobretot als alumnes de secundària i de batxillerat. Recull els elements més importants que tenen a veure amb una societat i una escola democràtica, la importància de la participació, formes de participar, etc., i, a més a més, presenta la contribució de la cooperació per al desenvolupament en tot allò referent a la governabilitat democràtica a partir d'un projecte de cooperació internacional que porta a terme l'organització CIAZO a El Salvador.

S'estructura en 8 panells que tracten temes com l'educació en i per la democràcia, l'oportunitat de participar que ens ofereixen les societats democràtiques, la importància del treball en xarxes o informació sobre la Campanya mundial per l'educació. També hi ha informació sobre el projecte CIAZO, una experiència de participació ciutadana i educativa a El Salvador.

L'exposició és a càrrec de l'oenagé Educació sense fronteres i la Diputació de Barcelona.

^