ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els Serveis Socials estrenen nova seu
PUBLICAT Divendres, 11.02.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Nova seu Serveis Socials Des de l'1 de febrer, els Serveis Socials d'Atenció Primària atenen els usuaris i usuàries a la nova seu de la Regidoria. El local on va estar ubicat durant anys el CAP de Canet, al carrer Narcís Monturiol, acull les dependències dels Serveis Socials i també de l'entitat Creu Roja.

Les obres d'adequació s'han pogut dur a terme gràcies al Fons Social per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL 2010) i han tingut un cost de 60.081,48 euros, que ha finançat, íntegrament, el Govern espanyol. S'ha conservat l'àmplia entrada per a les sales d'espera i els despatxos s'han habilitat per a l'atenció social. Sales de reunions, magatzems i office completen l'equipament.

L'Ajuntament pagava fins ara dos lloguers, un per als Serveis Socials i l'altre per Creu Roja. Ara només se'n pagarà un, amb l'avantatge afegit de tenir tots dos serveis en un mateix espai. Creu Roja és una entitat sense ànim de lucre, que no depèn de l'Ajuntament, però l'activitat que dur a terme està totalment relacionada amb els serveis socials. Els darrers temps, malauradament, aquests equipaments estan rebent moltes visites de persones que estan patint d'una manera important els efectes de la crisi econòmica. Donar-los servei i fer-ho en condicions és una prioritat per l'Ajuntament de Canet.

Els telèfons dels dos serveis es mantenen com fins ara:

Serveis Socials

Creu Roja

^