ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els Garrofers preparen l'obertura per a principis del 2011
PUBLICAT Dimarts, 28.12.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Donació entitats a Els Garrofers El centre residencial Els Garrofers està enllestint el procés d´adquisició de l´equipament i el mobiliari de totes les dependències que ocuparan els residents. Ja hi ha entrat més del 50% del material. El procés d´obertura s'ha endarrerit més del previst, bàsicament per qüestions burocràtiques. Actualment el procés està molt avançat i es preveu que, en un mes aproximadament, es pugui obrir o, si més no, concretar la data d´obertura. La incorporació d'usuaris es farà de forma progressiva, per facilitar la seva adaptació.

Fotografia Fundació privada Els Garrofers  La Fundació està rebent suport de particulars i associacions, tant locals com de fora de Canet. Per això, volen fer públic l´agraïment a totes les persones que col·laboren d´una manera o altra amb el centre, bé sigui a través de donacions, bé assistint als actes que es programen o també organitzant activitats diverses i destinant els diners recollits a la Fundació. Això és el que han fet entitats com els Amics del Ball o el grup de ball country El cor country de l´Alt Maresme, que han preparat activitats en les quals s´ha donat l´import econòmic recollit al centre residencial. També ho van fer els músics Xavier Dotras, Marc Sambola i Raimon Torio, ja que van oferir un concert en benefici de la Fundació. Amb els diners recollits, la Fundació està comprant material com ara llits elevadors articulats que es destinaran a persones amb paràlisi cerebral. Tot això aquesta tardor, però la col·laboració desinteressada de persones i col·lectius fa mesos que es du a terme. Al juny hi va haver un altre concert en benefici de la Fundació, que comptava amb la col·laboració del Rotary Club Sant Pol de Mar - Montnegre. Va ser el concert de Claudi Arimany, Enric Ribalta i Vasil Mikolov, en el qual es va fer una recaptació de 6.610 euros.

Donació entitats a Els Garrofers Fa pocs dies visitaven el centre membres de l´associació  DISCAT de Vilassar de Mar, que treballa per ajudar persones amb discapacitat intel·lectual, que van fer un donatiu de 1.000 euros per als Garrofers.

A aquesta llista cal afegir l'agraïment a totes les entitats, empreses i persones que han fet la seva aportació amb donatius o mitjançant transferència bancària.

A tots ells, gràcies !

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^