ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pares i mares d'adolescents participen al taller Com eduquem la llibertat
PUBLICAT Dijous, 02.12.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Taller Com eduquem la llibertat

El dia 23 de novembre es va fer a la biblioteca de l´Institut Lluís Domènech i Montaner el taller Com eduquem la llibertat. El taller, al qual van assistir una quinzena de mares de nens i adolescents del nostre municipi, es va iniciar amb una representació teatral per introduir el tema i incitar a la reflexió.

Posteriorment,  i ja en grup, es va treballar les habilitats comunicatives,  l´observació i la gestió de les emocions i la construcció creativa de les relacions atenent les característiques i les necessitats dels adolescents. La idea final és la de facilitar eines i recursos als adults perquè puguin afavorir el  creixement  individual dels joves mitjançant una educació afectiva en valors i competències emocionals i socials.

La proposta, que va tenir molt bona acceptació entre les persones que hi van assistir, tanca el cicle d´activitats per a l´any 2010, tot i que es previst continuar programant activitat des de l'Àrea d'Educació i Infància, conjuntament amb les AMPA de les escoles al llarg de l´any 2011.

^