ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eleccions al Parlament de Catalunya - 28/11/2010
Resultats a Canet de Mar
PUBLICAT Divendres, 26.11.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest diumenge se celebren eleccions al Parlament de Catalunya. El personal de l'Ajuntament ha estat els darrers dies preparant el dispositiu local perquè les eleccions se celebrin amb normalitat al nostre municipi.

Canet té 4 col·legis electorals, amb 4 meses cadascun, excepte un col·legi que en té 3:

  • Col·legi Yglesias (4 meses)
  • Escola de Teixits (3 meses)
  • Institut (4 meses)
  • Escola Bressol municipal (4 meses)

En total, poden votar a Canet 10.414 persones, i ho poden fer en un dels 4 col·legis, d'acord amb el domicili on figuren empadronats. Els partits que es presenten a la província de Barcelona són 29. D'aquests, han obtingut representació parlamentària a les passades eleccions un total de 6 partits, que són els que tenen més ressò als mitjans de comunicació.

urna votació El dispositiu electoral muntat per l'Ajuntament de Canet inclou el personal funcionari que donarà suport als membres de les meses i que farà la tramesa de dades oficials un cop s'hagi fet l'escrutini de cada mesa. Aquesta és la segona vegada que la tramesa de dades es fa a través d'un dispositiu PDA, un ordinador de butxaca que cedeix la Junta electoral a les diferents administracions. En total hi haurà a tot Catalunya 4.931 persones de l'Administració que faran la tramesa de dades a partir de les vuit del vespre, hora de tancament dels col·legis electorals.

A l'Ajuntament de Canet hi haurà també personal que donarà suport des de l'Ajuntament durant tot el dia. La jornada ha activat els cossos policials. Policia Local i Mossos custodiaran les diferents seus electorals.

D'altra banda l'Ajuntament, com fa habitualment, posa a disposició de les residències geriàtriques del poble, un servei de bus perquè els avis residents puguin anar als col·legis a exercir el dret a vot.

El funcionament de la jornada electoral s'ha explicat en una reunió informativa als membres de les diferents meses aquesta mateixa setmana i se'ls ha donat un manual on es detalla el procediment electoral, que està regulat per la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general i per les modificacions posteriors.

L'Ajuntament de Canet farà públics els resultats al nostre poble el mateix vespre de diumenge. Ho farem a través del web municipal, el tauler d'anuncis de l'edifici del carrer Ample i l'emissora local Ràdio Canet.


Resultat de les eleccions de l'any 2006
Web del Parlament de Catalunya

^