ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament felicita el guanyador del concurs per al nom de l'Escola Bressol
PUBLICAT Dimarts, 13.01.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La regidora d'Ensenyament Sílvia Tamayo ha visitat aquest matí l'Escola Misericòrdia per felicitar Robert Dulsat Planas, guanyador del concurs per trobar nom a l'Escola Bressol Municipal.

elecció de nom el Palauet

Robert Dulsat amb la regidora Sílvia Tamayo, altres responsables de l'Ajuntament i de l'Escola Bressol i la mestra de la classe de 6è B de l'Escola Misericòrdia

La regidora, que anava acompanyada de responsables d'Ensenyament de l'Ajuntament i de l'Escola Bressol, ha donat el premi al guanyador: una bossa per a l'escola, un estoig i contes. I per a la classe d'en Robert, 6è B de l'Escola Misericòrdia, també hi ha hagut premi: un diccionari i un lot de llibres de consulta.
El Palauet és el nom escollit pel jurat d'aquest  concurs adreçat als nens i les nenes d'entre 6 i 12 anys de les escoles de Canet. L'autor l'ha triat fent referència a un dels usos  que es volia donar a l'edifici anys enrere. I el diminutiu del nom és perquè els usuaris actuals són infants.
elecció de nom el Palauet
En Robert i els seus companys de classe estan molt satisfets d'haver contribuït a la història local posant nom a l'Escola Bressol
El jurat estava format per la regidora d'Ensenyament Sílvia Tamayo, per les tècniques de les àrees d'Ensenyament i Comunicació de l'Ajuntament, per la responsable de l'Escola Bressol, Coia Vidal i pel locutor de Ràdio Canet, Dani Grao.


Fotos: Arxiu Municipal
Informació publicada el dimarts 13 de gener de 2004

^